Logo

ATVU Maruševec: Studenti iz sedam zemalja na magisteriju

IMAG0635 (Custom)

 

Prva generacija od 28 studenata otpočela je 17. lipnja 2013. s magisterijem iz teologije na Adventističkom teološkom visokom učilištu u Maruševcu. Studenti dolaze iz sedam zemalja: Austrije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Albanije.  Magisterij je državno priznat preko ThH Friedensau iz Njemačke, a predavači dolaze iz Njemačke, Velike Britanije, Španjolske, SAD-a, Norveške, Danske, Islanda, Mađarske, Slovenije, Srbije i Hrvatske. Time je ovaj magistarski program u punom smislu riječi internacionalan.

Magisterij omogućuje široko obrazovanje u teologiji i obučava studente da odgovore na izazove rada u današnjem svijetu. Program je izvanrednog tipa, pa je pogodan za ljude koji uz posao nastavljaju svoje obrazovanje. Predavanja su na hrvatskom jeziku, a očekuje se pasivno poznavanje engleskog jezika. Nastava se organizira tijekom školskih praznika, točnije sredinom lipnja i sredinom kolovoza. Studenti ukupno dolaze deset puta po tri tjedna u Maruševec, nakon čega slijedi pisanje magistarske teze. Za četiri godine očekujemo izlazak prve generacije magistara s Adventističkog teološkog visokog učilišta u Maruševcu.

 

Donacije

Svoju financijsku podršku Adventističkom teološkom visokom učilištu u Maruševcu možete poslati na naš račun u Zagrebačkoj banci:

IBAN: HR0923600001102344486
Poziv na broj: 05 04016793
SWIFT (BIC): ZABAHR2X
Život na fakultetu Nastavno osoblje

Naslovnica | O nama | Povijest | Programi | Upisi | Knjižnica | Kontakt