Logo

Temeljni dokumenti Adventističkog teološkog visokog učilišta

ATVU je ustanova koja djeluje na temelju Statuta i ostalih dokumenata usklađenih sa zakonodavstvom u Republici Hrvatskoj. Ovdje možete pročitati glavne dokumente, kako biste imali uvid u rad naše institucije. Budućim studentima osobito preporučamo Pravilnik o studiranju, u kojemu su jasno ocrtana prava i dužnosti svih sudionika u nastavnom procesu – koji je naša temeljna djelatnost. Na studentskim sazivima (tzv. aulama) se studenti upoznaju sa detaljnom primjenom i tumačenjem relevantnih stavki, kao i eventualnim izmjenama i dopunama ovog pravilnika, te su stipulacije na taj način izražene podjednako obvezujuće. Pogledajte pažljivo i Bilten u kojemu se donose nastavni programi s detaljnim opisima predmeta svih programa u ponudi.

2013 Statut ATVU

2013 Pravilnik o studiranju

2013 Pravilnik o knjiznici

2013 Pravilnik o zvanjima

2013 Pravilnik o odborima

2013 Pravilnik o radu-ATVU

Pravilnik o zastiti od pozara

2013 Buletin ATVU

Mi smo također i institucija koja planira unaprijed. Ovdje donosimo dva ključna planska dokumenta:
a. Strateški master plan – gdje pravimo projekcije naših glavnih aktivnosti do konca 2017. godine, sa svim projkcijama upisa, financija i ostalog: 2013 AUC Master Plan.

b. Duhovni master plan – gdje razrađujemo detalje naše duhovne službe Crkvi i zajednici: 2013 AUC Spiritual Master Plan.
Oba su dokumenta pisana na engleskom, jer time svoje planove objašnjavamo cjelokupnoj Crkvi u svijetu.

Donosimo i dokument Teoloska i akademska sloboda i odgovornost.  

 

Donacije

Svoju financijsku podršku Adventističkom teološkom visokom učilištu u Maruševcu možete poslati na naš račun u Zagrebačkoj banci:

IBAN: HR0923600001102344486
Poziv na broj: 05 04016793
SWIFT (BIC): ZABAHR2X
Život na fakultetu Nastavno osoblje

Naslovnica | O nama | Povijest | Programi | Upisi | Knjižnica | Kontakt