Logo

Upisi

Upisi

Upisi na redovni studij teologije

Redovni studij omogućuje studentima trogodišnji boravak i školovanje na našem kampusu u Maruševcu. Završetkom ovoga studija stječe se 180 ECTS bodova, a student prima diplomu prvostupnika (bakaleurata) teologije.

Uvjeti: Na studij se mogu prijaviti svi oni koji imaju završeno četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, te oni koji su spremni uskladiti svoje ponašanje prema Studentskom pravilniku. Kandidati koji žele nakon studija raditi za Kršćansku adventističku crkvu u Republici Hrvatskoj trebaju i preporuku mjesne (adventističke) crkve iz koje dolaze. Kandidati koji su od 2009. završili srednju školu moraju imati položenu državnu maturu.

Cijena studija: 22.000 kn godišnje (nastava, smještaj, prehrana), plativo u deset jednakih obroka. Studenti se mogu prijaviti za stipendiju od strane Kršćanske adventističke crkve u Republici Hrvatskoj. Dio svoje školarine studenti mogu i odraditi.

Upisi na izvanredni studij religije / kršćanske pedagogije

I ovim se studijem stječe 180 ECTS-a. Studij je namijenjen onima koji bi htjeli proširiti svoje znanje s područja teologije, a ne kane se zaposliti kao pastori. Studij je usmjeren na zaposlene laike koji ne mogu doći na redovni studij u Maruševec. Nastava se održava nedjeljom (dvadeset puta godišnje) u Zagrebu. S obzirom na to da se radi o izvanrednom programu, studij traje šest kalendarskih godina (jedan studijski semestar godišnje). Završetkom ovog programa student prima diplomu prvostupnika (bakaleurata) religije odnosno prvostupnika (bakaleurata) kršćanske pedagogije.

Uvjeti: Isti kao i za redovni studij teologije.

Cijena studija: 2.300 kn godišnje za pohađanje nastave, plativo u deset jednakih obroka.

Izvanredni studij regligije / kršćanske pedagogije se pokreće periodično i ovisi o interesu studenata. Svi zainteresirani za ovaj studij neka se jave na prodekan@atvu.org.

Upisi na diplomski studij – MTS

Završetkom ovoga studija stječe se 120 ECTS bodova, a student prima diplomu magistra teoloških studija (MTS) od ThH Friedensau iz Njemačke. Nastava se održava na hrvatskom jeziku, isključivo u ljetnim terminima i sastoji se od deset modula, odnosno deset trotjednih boravaka u Maruševcu (dva modula godišnje). Ukupno se obrađuje 30 predmeta (svaki modul po tri predmeta) u pet godina, nakon čega slijedi izrada magistarske teze (u prosjeku još jedna godina). Očekuje se da student odradi sve obaveze MTS studija u šest godina.

Uvijeti: Potrebno je posjedovati prvostupničku (BA) diplomu bilo kojeg studija. Jednu godinu teološkog studija s biblijskim jezicima (hebrejski i grčki) trebaju dodatno imati kandidati koji nemaju prvostupničku diplomu s područja teologije.

Cijena studija: 800 eura godišnje, za što se dobivaju dva modula s ukupno šest predmeta. Cijena uključuje šest tjedana nastave, smještaja i prehrane na našem kampusu u Maruševcu.


Upisi na redovni studij teologije za akademsku 2019./2020. godinu:

Prvi rok: 16. lipnja 2019. u 14.00.
Drugi rok: 08. rujna 2019. u 14.00.


Informirajte se i zatražite upisne formulare na:
Adventističko teološko visoko učilište, Maruševec 82, 42243 Maruševec, Hrvatska

Tel.: +385 42 290 790
Fax : +385 42 290 791

E-mail: prodekan@atvu.org

Donacije

Svoju financijsku podršku Adventističkom teološkom visokom učilištu u Maruševcu možete poslati na naš račun u Zagrebačkoj banci:

IBAN: HR0923600001102344486
Poziv na broj: 05 04016793
SWIFT (BIC): ZABAHR2X
Život na fakultetu Nastavno osoblje

Naslovnica | O nama | Povijest | Programi | Upisi | Knjižnica | Kontakt